-
Ingredienser
-
150 g
(1 c) russin
-
250 g
(3 c) grahamsmjöl
-
2 msk
bakpulver
-
nypa salt
-
2 1/2 tsk
pepparkakskrydda
-
2 ägg
4 äggvitor 90 ml (1/3 c) vegetabilisk olja
-
250 ml
(1 c) osötad äppeljuice-koncentrat
-
80 g
(1/3 c) osötad äppelmos
-
60 ml
(1/4 c) vatten
-
350 g
(2 1/2 c) morötter, fint rivna
-
250 ml
(1 c) vispgrädde, kyld
-
200 g
(1 c) färskost
-
1 tsk
vaniljextrakt
-
2 msk
lönnsirup
-
1 tsk
kakao *frivilligt*
-
6 runda
kex *frivilligt*
-
7. För
att göra kakans glasyr, vispa grädde
-
8. I
en separat skål, blanda färskost, vanilj och lönnsirap och mixa tills slät
-
7 dagar
i kylskåpet, alternativt förvaras i frysen i upp till
-
4 månader
Förberedelse
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.