Det här receptet på morotskaka är utan tvekan mitt allra bästa. Kakan blir saftig och god och den underbart lena och söta frostingen i kombination med den lite kryddiga kakan och krispet från valnötterna är gudomlig
Dekorera med citronskal och lite valnötter. Vänd ner morötter och valnötter i smeten. Häll allt i en smord bakform med löstagbar kant, ca 25 cm i diameter. Grädda i ca 35 minuter, pröva med sticka. 2 dl valnötter , rostade, finhackade. 1 valnötter
Supergod, saftig morotskaka. 1 dl sötning (jag använde Björksocker, vanligt socker fungerar det med). 1 dl sötning (jag använde Björksocker, vanligt socker fungerar det med)
Naturligtvis kan ni ertsätta sötningsmedletmed socker. Klä en form med bakplåtspapper (jag använde en rund form med avtagbara kanter, cirka 21 cm/diametern) och häll i smeten
Vispa osten slät tillsammans med florsockret och smaksätt med citronskal och saft. Morotskakan. 1 1/4dl lätt kvarg (funkar säkert med keso också). 100 g cream cheese (med låg fetthalt
Känn med en brödsticka - den ska inte vara kladdig. Min morotskaka gjorde succé i lördags. Morotskaka,. Smörj och bröa en kakform med löstagbar kant (helst 24 cm i diameter)
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.