Morotscupcakes
inspirationsskafferiet.com
inspirationsskafferiet.com
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 36 st
  • 2,5 dl hackade valnötter
  • 500 g rivna morötter
  • 3 ägg
  • 1,25 dl filmjölk
  • 1 tsk vaniljextrakt
  • 5 dl socker
  • 2,5 dl olja, jag använde matolja
  • 1 msk riven apelsinskal
  • 7,5 dl vetemjöl
  • 1 tsk bikarbonat
  • 2 tsk bakpulver
  • 1 tsk salt
  • 2 tsk kanel
  • 350 g philadelphiaost, rumstempererat
  • 250 g osaltat smör, rumstempererat
  • 1 tsk vaniljsocker
  • 500 g florsocker
  • 150 grader Blanda de rivna morötterna, filmjölk, olja, socker, ägg, vaniljextrakt och blanda väl. I en annann skål, blanda mjöl, bakpulver, bikarbonat, salt och kanel. Vik ner mjölblandningen i morotsblandningen men blanda inte allt för mycket. Rör ner valnötterna till sist.
  • 15 min Låt svalna ca
  • 5 min innan du tar bort dom från formen

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.