Morotsbröd med vetegroddar
Surkultur.se
Surkultur.se
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • ETT BRÖD
  • 12 g jäst
  • 2,5 dl vatten
  • 2 dl finrivna morötter
  • 0,5 msk olja
  • 0,5 msk honung
  • 1 dl vetegroddar
  • 3 dl dinkelmjöl fullkorn
  • 2 dl vetemjöl special
  • ¼ dl pumpakärnor
  • 1 tsk salt
  • Spraya brödet lätt med vatten och strö över önskade frön.
  • Ställ in brödet längst ner i ugnen och sänk temperaturen till 200 °C. Grädda brödet tills innertemperaturen är 98 °C, ca 35 min.

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.