Kram från Birgitta. Så till middag idag blev det alltiett och räddningen blev en pastagratäng men inte vilken som helst… Pastagratäng med kyckling ricotta och pancetta
Jag utgick från mitt recept på fyllda bullar (HÄR >>) och tillsatte helt enkelt lite kanel. Det som gör de här bullarna så lättbakade (eller kanelbullar som det blev denna gången) är att de inte behöver kavlas
Från vänster till höger. Hans stora matintresse gjorde att han arbetade fram vad han kallade "det perfekta chilireceptet" och han drev också en restaurang i Dallas som serverade hans berömda recept
För även lakritsdagen infaller idag. Dessa choklad- och valnötsbollar med smak av lakrits tipsar jag gärna om ytterligare en gång då jag tycker de är helt fantastiskt goda
Ganska onödig fråga eftersom man inte går in och läser ett blogginlägg om någonting man inte gillar. Och som det inte var tillräckligt för att få den mest lugna och sansade personen att tappa förståndet hade vi fått lite hagel på det också
Ungefär som i Hela Sverige bakar, fast ändå inte. Johan Theorins sommarprat om Mysterier. En frosting som får dotterns gudfar (som egentligen inte gillar efterrätt)
Kavla ut varje del (Själv upptäckte jag att jag inte har någon kavel, så jag kavlade med en termos. Eftersom det inte bara är kanelbullens dag idag utan också djurens dag så kändes det inte mer än rätt att baka kanelbullar helt utan att något djur skulle behöva lida
Det du inte ska använda nu fryser du in. Man kan använda allt på en kyckling, precis som på grisen (från tryne till knorr som det heter) och alla andra ätbara odjur
Låter kanske som en något märklig rätt, men den har alltid funnits där och inte bara för "att så har vi alltid gjort" utan för att den är utomjordiskt god
Receptet kom från Leila Lindholm och ni får det här nedan. Det som var alldeles speciellt med dessa biskvier var att smörkrämen inte var så kompakt som den lätt annars blir
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.