Pappa bjöd på sin underbartgodamat, förrätt, varmrätt & efterrätt, tack så mycket. Igår var vi på middag hos finafamiljen♥ grillning & någraglas vin i solen
Stek upp strimlad kyckling i lite olja, salta och peppra. Lägg i grönsakerna och stek upp. Blanda i grädden som du blandat i sweet chili + kryddor och sedan i med nötterna
Fördelafärsblandningen på tortillabröden och lägg på hackadetomater. Och jag känner verkligen attjag får in bättre vanor med ViktVäktarna, både när det gäller maten men också när det gäller motion
Ingen panik - då har vi smaskigaförslag till er här, vi ger er plockmaten vi njöt av i onsdags. Oftast är det väl med blandade känslor som väckarklockan ställs igen, mångauppskattarattkommatillbaka till rutinerna i livet igen men på samma gång så är det så skönt attvara ledig och inte ha så många måsten
Slå över mildan, fonden o de hackadetomaterna. Skär filen i mindre bitar. Krydda med salt o peppar. Stek i teflonpannatillsammans med svampen tills de är gyllenbruna ( tillsätt vatten om det blir torrt)
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.