Rör ihop ingredienserna till såsen respektive dressingen och ställ åt sidan. Ta ut potatisen, sänk temperaturen till 125 grader. 800 g skrubbad färskpotatis
Lite dill till det. 400 gram rökt fläsk1 dl gräddefärsk spenat3 msk sherry1 msk sojaFärskpotatis och dillGör så här. * Koka färskpotatisen ca 15 min med en tjock dillkvist* Skär tjocka skivor och lägg fläsket i pannan, stek långsamt* Lägg upp på hushållspapper och torka ur pannan halvslarvigt* Värm en klick smör i en gryta och låt spenaten fräsa ihop (högst en minut)* Låt grädde, sherry och soja koka ihop ett par minuter i stekpannan* Lägg i färsk dill, havssalt och en klick smör på potatisen* Häll i spenaten i såsen och servera
Detta är faktiskt den rätt som jag bjöd på till nyårsafton. Riktigt gott var det och om jag ska skryta lite så blev en toppenmiddag med helt fantastiskt kött som stektes till perfekt temperatur, väldigt lyckat
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.