Balsamvinäger från Modena. Skär squashen i små avlånga bitar och koka upp dem i två minuter. Fräs och bryn löken i hälften av smöret, tillsätt balsamvinägern, grädden, buljongtärningen och smaksätt med salt
Så är det lillördag igen och den firar jag med massor av tända ljus framför TV. Jag hade tänkt gå på gymet på kvällen men det hanns inte med då det kom ett brådskande projekt från min bäst betalande kund och då säger man inte nej
Att baka riktigt gott matbröd är ett äventyr i sig och kräver om man vill nå ett ypperligt resultat, uppmärksamhet, kreativitet, experimentlusta och modet att våga misslyckats när man tror att man hittat sin teknik
Gör så här. Skär köttet i bitar, ca 2x2 cm. Bryn dem i smör i en stor gryta. Salta och peppra. Tillsätt vatten så det nästan täcker köttet, lagerblad, vitlök och buljongtärning
Sätt ugnen på 200 grader. Blanda mandelmjöl, salt, fiberhusk och bakpulver i en skål. Tillsätt smöret i tärningar och fördela till en smulig massa med en gaffel eller i matberedare
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.