Har rejält med kaffe i glasyren då jag tycker om den smaken. Klassiska mockarutor kan aldrig gå fel. Har rejält med kaffe i glasyren då jag tycker om den smaken
Klä en ugnslångpanna med bakplåtspapper. Känn efter med en provsticka att kakan är klar. Smält matfettet till glasyren och blanda med övriga ingredienser
Smält smöret och rör ihop med övriga ingredienser, utom kokos. 23Kärleksmums, chokladrutor, snoddas - kärt barn har många namn, men min mormor har alltid kallat dem mockarutor. Klä en ugnsform ca 25x35 cm med bakplåtspapper. Vispa socker och ägg vitt och fluffigt med en elvisp, ca 5 minuter
Jag bakade mockarutor för det är något som alltid går åt när det kommer oväntat besök. Det här receptet ger höga och saftiga rutor, glasyren är tilltagen i överkant, eller i mitt tycke som ” det ska va” – rejält med glasyr
Idag tog jag en lugn morgon med sol, och skvaller läsning i solen, så skönt, sen när solen gick i moln så har jag packat ihop massor i rimmet, så att renoveringen kan börja, burit massor av saker hit och dit
Vem vill ha tunna och torra mockarutor, inte jag. Kan hända att mockarutor inte är så "inne" idag, men ha en kalas och du märker vad som försvinner först
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.