Smörj och bröa en hålform som rymmer ca 1 ½ liter. Smält smöret och låt det svalna. Rör ägg och socker pösigt och tillsätt gräddfilen, smöret, lingonsylten, alla kryddor och mjölet som blandats med bakpulvret
Här kommer det andra julreceptet för i år.  Det blev en mjuk pepparkaka, den är nog en av julens käraste favoriter och kanske till och med ett måste till adventskaffet, eller vad säger ni
Den här är en favorit och ett klart måste till varje jul. Nu idag när jag skulle göra den så hade jag givetvis ingen lingonsylt, tur att det bara tar typ 5 minuter att göra egen lingonsylt när man har frysta lingon… så det blev iallafall en kaka
MjukapepparkakorIbland är jag sugen på något gott och lite lagom mättande till en kopp te. Det var vid ett sådant tillfälle som dessa mjukapepparkakor kom till
Jag fortsätter med jultemat och idag blir det en mjuk pepparkaka - ett måste till advent och jul. Detta recept kommer från min mamma som alltid gjorde denna juletid
Bland annat denna Mjuka pepparkaka kommer det att bjudas på till glöggen. På lördag kommer vi ha lite julfika här hos oss med några kompisar & deras barn, lite paketöppning i förtid och ”adjö” för en tid då vi alla firar jul på olika håll
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.