Kola och Hallonpaj toppad med maräng ochfärska hallon, en riktig hallondröm. Inspirationen fullkomligen blomstrar här som ni kanske märkt, jag fullkomligen älskar att stå i köket och förvunna in i min fena lilla kreativa värld
Servera med färska hallon och hyvlad mörk choklad. Ju kladdigare en efterrätt är desto godare blir den enligt mig, och vad kan vara kladdigare än chokladmousse
Innan serveringen pyntade jag dem med färska hallon och mörk god choklad som var finhackad. Koka upp grädde med sockret ta från plattan och krama ur vattnet ur gelantinbladen och vispa ned dem i grädden och sedan vispar du i kessellan
Igår när jag satt och kollade igenom recept på min dator hittade jag denna efterrätt som jag åt hos mamma strax innan jul men som jag aldrig hann lägga upp
Enkelt, fräscht, snyggt och jävligt gott. Varva melonkulor och hallon på fyra tallrikar. Skopa upp en rejäl kula glass på varje tallrik och strö över hackade pistagenötter
Låt den kallna i ett vattenbad under omrörning och garnera sedan med färska eller tinade hallon. Använd en vanlig matsked och rör ner först socker och sedan ägg
Garnera med de färska hallonen, vispad grädde och en citronmelisskvist. 150 g färska hallon. 1Garnering50 g färska hallon 1-2 dl grädde, vispadKör hallonen i en mixer eller matberedare tillsammans med kesellan
) Jag tog färska hallon, granatäpple, vinbär och hackade nötter på min. Själv så har jag gett mig flera nya löften som jag ska försöka hålla och det är att jag ska börja träna, äta mer hälsosamt, och att våga ta för sig mer av livet
Tiden springer ifrån oss och snart är det påsk. Som vid varje högtid bör det finnas glutenfria cupcakes till fikat om du frågar mig, jag är som ni vet väldigt förtjust i kombon choklad och mint, men för att förgylla påsken är det ju fint med en gul frosting som passar till påskens färger, som här är av smaken banansmörkräm
Dekorera med finhackade pistaschnötter, färska hallon och citronmeliss. En av efterrätterna på nyår var den här citronsemifreddon och efter att ha ätit snittar, förrätt och varmrätt så passade det perfekt med något kallt och syrligt
Chokladterrin med rostade nötter, vaniljkräm ochfärska hallon. Tyvärr så hade jag inte tiden nog att ta ett kort på huvudrätten ( parmalindad oxfilé med svampkräm, balsamvinägersås och rostad potatis) som jag lagade på nyår
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.