Mint och choklad är verkligen några av mina absoluta favorit kombinationer. dark chocolate, chocolate fudge sauce, meringues or other goodies for toppingHow to
mint and chocolate. Melt the chocolate carefully. These particular mintchocolate cupcakes are topped with the Swedish candy Marianne – but any type of mintchocolate candies will do
Så mint var verkligen ett bra tillskott. Ironiskt att jag fryser så mycket när jag skriver det här inlägg att jag nu måste avbryta för att koka mig lite te haha
Jag har förutom basreceptet även haft i 1 tsk pepparmintsolja i smeten. Glasyren är gjord av ca 2 dl florsocker, 0,7 dl mjölkfritt margarin, 0,5 dl kakao, 0,5 tsk vaniljsocker, o,5 tsk pepparmintsolja och 1 msk sojamjölk. 5 tsk pepparmintsolja och
Istället för Nustevia cocoa-mintsirap kan man använda pepparmintextrakt och något sötningsmedel eller varför inte testa att smakasätta den med något annat
1. Vispa smör, ägg och allt socker poröst i stor bunke. 2. Blanda mjöl, bikarbonat och salt i annan skål. 3. Rör ned mjölblandningen och alla övriga ingredienser
Uppe på den har jag spritsat chokladtryffel och i mitten är det en klick kristyr med mintsmak. 0,25dl vatten3dl florsocker1,5 tsk pepparmintsaromBotten har jag gjort i en sån här rund mazarinkapsel. 1,5 tsk pepparmintsarom
Sega Choklad Mint Kolapraliner. 1 tbsp NuStevia cocoa-mint syrup. 1 msk NuStevia kakao-mintsirap. Alltså nu mina goda vänner, har jag experimenterat ihop något otroligt gott
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.