Scroll down for english. Hmmmm, det tog tid att sätta sig ner för att skriva det här inlägget. Egentligen inte avsiktligt alls men jag har helt enkelt haft svårt att för mig till att blogga
En god chokladkaffekaka som håller sig saftig i flera dagar. Jag valde en mörk mintchoklad i denna kaka och den blev mycket god och ibland är det roligt att variera sig med smaksatt choklad
Det här är så himla gott. Jag vill ha en karamell som är hård/väldigt seg. Så se upp med lagningarna du som kokar den här kolan som jag gör, dvs upp till 143 grader
Mintglass med chokladkross. 2 dl grädde. 2 äggulor. 5 dr. Stevia Drops. pepparmyntsolja. 25 g krossad mintchoklad (mörk choklad smaksatt med pepparmyntsolja, recept finns här)
Cake balls med Ballerina mintchoklad så enkelt, så gott. Livsfarligt för mig som älskar mintchoklad. Gillar egentligen inte att baka med hjälp av något "köpt" då blir det ju liksom inte hembakat
När jag får mycket äggvita över från olika bak så är det lätt att slänga ihop lite maränger av det, jag gjorde en 3-dubbel sats då jag hade 6 äggvitor över och gjorde dom lite Juliga och mintiga i smaken
Första gången jag smakade på dessa goda brownies var under tiden jag bodde i USA. Under 3 års tid har jag tänkt baka dessa, men det har aldrig blivit av
My favorite flavor of ice cream has always been mint. The kind you would buy in store is a lot of times white, but if you make it yourself, it’s always bright green
Glass med smak av choklad och mint är en finfin kombo. Jag har tidigare haft svårt med chokladglass, men på senare tid har jag börjat tycka om smaken i glass också
Jag helt enkelt ÄLSKAR frozen yoghurt och varierar den oändligt. Här i en mint choklad tappning med naturlig färg av spenat som även tillför folat och järn
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.