Givetvis kan man ha räkor i fiskgrytan men de kan också vara med i en god förrätt. Så efter lite funderande blev det Piroger med hjälp av Frias helt fantastiska smördeg (glutenfri och mjölkfri)
Jag tog hjälp av min köksmaskin och bakade minipiroger. Sedan tar du varje degbit och rullar den till en bulle och plattar ut med händerna till en oval rektangel
Jag tog hjälp av min köksmaskin och bakade minipiroger. Sedan tar du varje degbit och rullar den till en bulle och plattar ut med händerna till en oval rektangel
Pajskal av sötpotatisI helgen provbakades denna paj, som kommer att finnas med på min studentbuffé. Blanda samman med olivolja, salta och peppra och tryck ut i en oljad normalstor pajform
Tortellini är jättegott att gratinera med en ostsås och lite av det man är sugen på. Jag använde två sorters tortellini, en med spenat och en med ost/skinka
Sprid spenatfyllningen över degen och rulla ihop den. Ingredienser, 6 personer3 st yufka (filodeg finns i butiker med utländsk sortiment)1 lök2 knippen spenat200 gr fetaost3 st ägg5 dl mjölk1 dl olivoljaSalt, pepparGör så här1 Hacka löken i tärningar. 3 Dela filodegen på hälften och pensla varje deg med mjölkvätskan. 3 st yufka (filodeg finns i butiker med utländsk sortiment)
Jag misstänkte att den skulle smaka gott, eftersom spenatfyllningen luktade himmelskt när jag rörde ihop den, och slutresultatet gjorde mig verkligen inte besviken
Blanda spenatfyllningen och smaksätt med salt och peppar. Spenatfyllning. Börja med béchamelsåsen. Fortsätt med lasagneplattor, spenatfyllning och laxskivor
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.