Ni har väl intemissatmina små söta bananminimunkar. Konsistensen är saftig och rätt luftig, och de är lagom söta (om ni frågar mig) med en mild smak av banan och kanel
Munkjärnet var vi tvungna att testa så här ser det ut när han glaserar sinaminimunkar. Dom här goda laxrullarna hade vi på påsk, wasabi ger en härligsting och mixat med ruccula ger det en härlig färg
Brunchen bestod av croasianter, frallor, nutellarullar med jordgubbar, äggröra, bacon, krovar, pizzaslisar, yougurt med blåbär och granola, äppelpaj med vaniljsås, minimunkar, massor av olika frukter, kaffe, islatte, jordgubbs och hallonsmoothie och juice
När jag väl provade för några år sedan visadesig bakverket vara närmast löjligt enkelt att lyckas med och sedan dess är nygräddade minimunkar en av mina go-to-grejer när jag interiktigt vet vad jag ska bjuda på
Sonen fick ett kombineratmunkjärn/belgiskt våffeljärn av påskharen. Idag blev det lyxfrukost minsann. Imorse provade vi våffeljärnet och jag gjorde efter LeilaLindholms recept
Mitttips är att toppa dessa minimunkar med smält choklad (gärna sötad med stevia). De är saftiga och enligtmig sådär lagom söta, med en mild smak av kanel och banan
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.