Den röda såsen som har lite hetta bredde jag på botten och fyllde sen bröden med allt gott. Hallå, nu måste jag bara få dela med mig av kvällens middag här hemma
Tillsätt äggulor och västerbottenost i stuvningen, smaka av med salt och peppar. När jag lagar stek får jag ofta rester över och förra veckan prövade jag att göra en paj på resterna, trattkantareller och västerbottenost vilket blev jättegott
Blanda ihop surdegsgrunden med mjöl och vatten i en rymlig bunke. På kvällen. Tillsätt de nya ingredienserna i bunken med surdegen och rör ihop alltsammans
Glutenfri paj med svamp och kalkon. Botten är gjord av kikärtor och äggstanningen är baserad på kvarg. Börja med att mixa kikärtor, kokosolja, vatten , mjöl och salt till en smet/deg
Rör samman det med kesellan och vänd ner i äggsmeten. 10,5-2 dl Socker ( 0,5-2 dl socker beroende på HUR söt du vill ha den). 1BärSätt ugnen på 170-175 grader. 1Blanda smälta smöret med smaksättningen, vaniljen, salt och maizena
Jag låter den gärna jäsa över natten och fortsätter med baket morgonen därpå. Receptet kommer ifrån underbara Sara Bäckmo Som har en helt fantastisk blogg om allt som har med trädgård att göra, har lärt mig massor om hur man anlägger en täckodling
Det här är ett sånt recept, slatten mandelmjöl tog slut, några nästan tomma påsarmed olika torkade bär och frukt kunde tömmas och burken med honung kunde skrapas ur och slängas, och det gör ju inte saken sämre att det blev energirika jordnötsbars som jag med gott samvete kan äta när blodsockret på eftermiddagen börjar dala
Köttfärssås är dessutom den perfekta maten att ha med i lådan till jobbet dagen efter. ) Jag brukar dock vara väldigt duktig på att variera min köttfärssås och tillsätter gärna grönsaker i den
Det blev ett glutenfritt och vegansk tunnbröd med bas gjord på kokt potatis och bovetemjöl. Vi bestämde oss för att göra fusk-pizzor med tomatsås och champinjoner
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.