Dessa kan man äta som de är eller med något gott pålägg. ) Men dessa vill jag tipsa er om, nätta och "enkla" i en lagomt stor förpackning med 10 bröd i varje
Jag hade lite lövbiff hemma så dagens lunch blev lövbiff-wrap med hackad sallad och hemgjord pesto. Lägg allt på tortillan, rulla ihop och ät på en gång eller vira in i aluminiumfolie och ha med till lunch eller mellanmål
Knäck ett ägg i ett glas eller en lite skål, sjud vatten i en kastrull med några msk ättika. Några skivor tomat, pocherat ägg, smulad & torkad piri piri samt gräslök och nötter
Värm upp stekpanna med lite olja i. Lägg bröddelar på pannan och knäck ägg i bröd "hålet". Använd inte för varm platta och helst i början använd locket på pannan att äggvita blir genomstekt och inte slemmig
Droppa generöst den extra fina olivoljan över fyllningen och krydda med salt och peppar. Lägg ut parmaskinkan, äggen, osten, basilikan (och tomater och oliver om du använder det) på mitten av rektangeln
Till måndagens styrelsemöte med Astma- och Allergiföreningen hade jag med mig en nybakad banankaka, som var glutenfri, mjölkfri, äggfri och fri från en massa annat också
Så gott, lätt och härligt med det knapriga täcket. Mjölkfritt, äggfritt och kan göras glutenfritt. Häromdagen fixade vi cornflakespanerad fisk till lunch
Jag äter dem gärna som mellanmål jag med. på köpet blev de även mjölk- och glutenfria. Syftet var att göra äggfria bananplättar eftersom Tyra är allergisk
Red sedan av med vald mjölkersättning. Börja med grönkålen. valfri mjölkersättning. Lägg fyllningen på ena sidan av den utplattade degen och vik sedan i hop den på mitten
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.