Minifrittata med sparris och spenat
Matklubben.nu
Matklubben.nu
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 8 ägg
  • 3 dl mjölk
  • 1 1/2 dl + 1 dl Zeta Parmigiano Reggiano D.O.P. 14 månader
  • finriven
  • 1 krm salt
  • nymald peppar efter smak
  • 250 g sparris
  • delad i små bitar
  • 200 g babyspenat
  • Zeta Olivolja Classico Extra Vergine
  • till stekning
  • Flingsalt och svartpeppar från kvarn
  • 1 muffinsform för 12 muffins + pappersmuffinsformar eller smörpapper samt olja till smörjning.
  • Tips!
  • Vill du lyxa till det kan du lägga på tunna strimlor med Delizie Prosciutto Crudo på omeletterna.

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.