Miniburgare på tonfisk med tomatsås och persiljemorötter
Tasteline
Tasteline
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 1 dl vatten
  • 400 gram plommontomater på burk
  • 1 tsk oregano
  • 1 salt och svartpeppar
  • 1 tsk honung
  • 4 st vitlöksklyfta (or)
  • 1 st gul lök (ar)
  • 0.5 msk olivolja
  • 2 msk tomatpuré
  • 1 tsk röd balsamvinäger
  • 1 tsk salt
  • 1 tsk oregano
  • 3 krm svartpeppar
  • 1 msk olivolja
  • 0.5 kruka(or) persilja
  • 0.5 st citron (er)
  • 50 gram cashewnötter
  • 400 gram tonfisk, i vatten
  • 40 gram riven parmesan
  • 0.5 dl ströbröd
  • 2 st ägg
  • 1 salt och svartpeppar
  • 1 msk olivolja
  • 500 gram morötter
  • 0.5 kruka(or) persilja
  • 4 port ris

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.