Och glöm inte smaka av, fattas du något så var inte blyg utan ös påmed mera kryddning. När du tycker att det är lagom så häller du i resterande av dom färska örterna och låter dom puttra med en stund innan du kör med förslagsvis en stavmixer och finfördelar dom större bitarna och skalen till önskvärd storlek
Servera biffarna ovanpå aubergineskivorna medtomatsåsoch bulgur eller pasta. Fast handla mat måste jag göra förstås, ikväll ska det bjudas på middag igen och jag funderar som bäst på vad jag ska laga till, så här lite innan frukost med kurrande mage
Stek påmedelvärme i olja tills de mjuknar. Låt ärtfärsen steka med lökblandningen i några minuter, rör om och tillsätt ev lite vatten för att undvika att det bränns vid
Jag åt en supergod lammrätt med ratatouille på aubergine serverad medtomatsås i Paris. Tillsätt fonden och låt ratatouillen tillagas på låg temperatur tills zucchinin blivit mjuk och lite konsistensen blivit lite krämig
Servera tonfiskenmed en sallad på säsongens grönsaker samt marinaden. För ett par helger sedan var vi ute och åt vi middag på kvällen tillsammans med några goda vänner
Tant Gul | Välkommen att titta in i min fotoblogg om mat och vin…
Fördela champinjoner, zucchini och skinka över och strö på rikligt med oregano. Mixen köpte jag på Senza Glutine, som också har en fysisk butik med allehanda glutenfria produkter i Stockholm
Vi försöker äta vegetariskt en gång i veckan, oftast så blir det fetaostpaj, grekisk pasta (en stor favorit), böngryta med matvete, grekisk sallad eller kikärtsbiffar
Servera med pasta eller ris och en god sallad bredvid. Lättlagat och gottigottgott. Inte bara för att den är så himla enkel att laga utan för alla goda smaker den bjuder på
Lägg dem på ett fat med bakplåtspapper påoch häll på rapsolja. Hur som helst så har Fanny kommit på att man kan göra egna chips och det blir så sjukt gott och är så himla enkelt
Förutom tunnbrödssnittarna som vi startade medoch smördegsflanet som jag gjorde till kräftbuffén så bjöd mamma på sin underbart goda västerbottenpaj med kantareller, svågern bjöd på minirårakor som stektes à la minute med tillbehör som löjrom, knaprig bacon, gräddfil och finhackad rödlök
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.