Blanda ner all aftereight (både smält och hackad), philadelphiaosten och florsockret. Aftereightcheesecake (10-12 bitar)100 gram smör250 gram digestivekex200 gram Aftereight4 dl vispgrädde100 gram philadelphia1 msk florsocker(Några extra aftereight till dekoren)Smält smöret och smula kexen. Smält 150 gram av aftereighten (hacka resten i något mindre bitar). 200 gram Aftereight
Smält Aftereighten över vattenbad. Helt underbart god är den här cheesecaken. Ca 10 bitar125 g digestivekex50 g smör-------------200 g philadelphiaost original200 g Aftereight3 dl gräddeSmält smöret och blanda det med digestivekexen i en matberedare, mixa till en grynig massa
Det är ingen hemlighet att jag älskar AfterEight. Jag använder alltid samma grundrecept som ger sådär perfekt krispiga kanter och en seg insida men aftereighten gjorde den sega insidan ännu segare
så rör i AFTEREIGHT och rör tills de smält och det blivit en jämn. Smält 1 msk smör, rör i 8 bitar AFTEREIGHT och avsluta med 2 msk. 14 bit(ar) AfterEight. 8 bit(ar) AfterEight
Kladdkaka med aftereight. 200 g smör200 f mörk block choklad3 ägg2 1/2 dl socker3 dl vetemjölGör så här. 25 g smör1 dl grädde20 aftereight bitarSmält smör och blanda ner grädde och aftereight, rör tills det är helt blandat, häll över den kalla kakan och ställ kallt. 2 1/2 dl socker
Choklad/Chocolate -. Häromdagen var vi på besök hos några vänner och då passade jag på att baka dessa underbart kladdiga och uppfriskande AfterEight brownies till fikat
Denna gången bakades det en AfterEight brownie som jag ringlade vit choklad över. 12 st aftereight. Häll ner smeten i långpannan, dela AfterEighten på diagonalen i 2 bitar och tryck ner dem i brownie smeten. 12 st aftereight
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.