Mildas Kladdkaka
Milda.se
Milda.se

Mildas Kladdkaka

  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 2 ägg
  • 2 dl strösocker
  • ½ dl Milda flytande margarin
  • 4 msk kakao
  • 60 g vetemjöl
  • 1 msk Milda flytande margarin
  • 2 msk ströbröd

Beskrivning

    Sätt ugnen på 225°C. Smörj och bröa en ugnssäker form, ca 22 cm i diameter.

    Vispa ägg och socker poröst i en bunke med en elvisp.

    Rör i flytande margarin med en trägaffel.

    Blanda kakao och vetemjöl i en skål och rör ner det i smeten. Häll smeten i formen.

    Sätt in formen i mitten av ugnen och grädda 8-12 minuter

    Skaka formen en gång mot slutet av gräddningen så att kakan sjunker ihop och blir seg.

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.