Ingredienser Portioner. 4 1 liten banan 250 g fryst mango 1 dl fryst eller färskt fruktkött från passionsfrukt 3 dl naturell yoghurt (3 %) Lägg till i inköpslistan
Vi närmar oss midsommar och ni är säkert i full gång med planering av buffé, midsommarlunch, grillkvällar och vad man ska ha för tilltugg framåt småtimmarna kanske
Botten. -vispa smör, socker och vaniljsocker vitt och poröst. -Tillsätt ägg, ett i taget under vispning. -Blanda de resterande torra ingredienserna i en enskild bunke
Idag fick de bli ett litet experiment i köket igen. En grön sås till pasta. Oj så gott det blev alltså. Jag använde mig av färsk ravioli (ostfyllning)
Härom veckan fick jag ett samtal från Eva - en av våra grannar med en förfrågan om Mockatårta. Och trots att jag aldrig gjort en Mockatårta tidigare så antog jag mig utmaningen med glädje, hur svårt kan det ju vara… *ler*Ett kärt minne från min barndom hos min mormor Karin är just Mockatårtan från konditoriet i Nossebro, den var sååå god
Alla komponenter kan göras dagen innan för att sedan samma dag det skall ätas montera ihop alla tillredda komponenter på en tallrik och dekorera med färsk frukt
Skär skinkan i skivor, tunna eller tjocka efter eget tycke. Lägg skinkan i en smord ugnsform. Koka ihop alla ingredienser till en stuvning, allt utom ost, tomat och basilika
1. Sätt ugnen på 200°C. Klä en 20x30 cm stor bakplåt eller bakform med bakplåtspapper. Se till att kanten är ganska hög så att inte toscan rinner över sen (alternativt större form och kortare gräddning)
Denna sås är ruskigt god och lämpar sig både till fisk och skaldjur. Smaka gärna av under resans gång men koncentrationen av såsen kommer på slutet så vänta med eventuella kryddningar tills såsen är så gott som klar
Detta receptet kommer från Matklubben och är ett recept från en amerikans kvinna. Såå himla gott. Jag halverade pajenbottnen (och tog 2/3 av marängen och krämen) till en hälften så stor paj
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.