Midsommarhelgen är snart här!
Gourmetmorsan
Gourmetmorsan
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • Sillahallens sillstubbe
  • tilltugg 8 personer/Förrätt 4 personer
  • 500 gr matjessill, finhackad
  • 2 kalla potatisar, hackade i tärningar
  • 1/2 röd lök, finhackad
  • 1 vitlökklyfta pressad
  • 2 msk finhackad dill
  • 2 dl creme fraiche
  • Salt och peppar
  • 2 avlånga mjuka tunnbröd
  • Garnering: Finhackad grädlök
  • Ängavikens laxröra
  • tilltugg 8 personer/Förrätt 4 personer
  • 100 gr varmrökt lax
  • 2 dl creme fraiche
  • 1 syrligt äpple, finhackat
  • 3-4 msk finriven färsk pepparrot
  • 1 msk sweet chili sås
  • 1 msk citronmajonäs
  • Hård tunnbröd som är brutna i mindre bitar
  • Pepparrotssnaps
  • 1 flaska
  • 70 cl ren sprit
  • 50 gr färsk pepparrot i skivor

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.