Midsommar Här kommer Jag Nu ! – Packar – Midsommarmenyer
Pinkladycookbook
Pinkladycookbook
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 4-6 pers
  • 1 burk
  • 5 min sill
  • 1 dl konc flädersaft
  • 15 cm strimlad purjolök, ta det gröna.
  • ½ citron, rivet skal
  • ½ syrligt äpple/skuret i tunna skivor
  • 4-6 pers
  • 1 burk
  • 5 min sill
  • 1 kruka Basilika
  • 2 dl Creme Fraiche
  • ½ citron rivet skal
  • 1 charlottenlök/finhackad
  • finhackad
  • 1 vitlöksklyfta
  • 2 msk soltorkade tomater/hackat
  • msk
  • 8 färdiga pajer/krustader
  • 200 g riven Västerbottenost
  • lite salt
  • lite svartpeppar
  • 1 bit gurka
  • ½ dl ättisksprit
  • 1 dl ströocker
  • 1½ dl vatten
  • stenbitsrom
  • finhackad rödlök
  • hackad rödlök
  • rödlök
  • dill
  • 1 förp kavring/mörkt bröd
  • 100 g smält smör
  • 500 g räkor / burk el färska
  • 1 burk röd stenbitsrom
  • 400 g philadelphiaost
  • 3 dl Creme Fraiche
  • 1 finhackad rödlök
  • 2 tsk upplöst i vatten, Se burkens anvisning.
  • 2-3 msk finhackad dill
  • 1-2 msk citronsaft
  • Stenbitsrom
  • små dillkvistar
  • kvistar
  • 2 dl strösocker
  • 1 citron lite citronsaft
  • 1 dl majonnäs
  • 3 dl gräddfil
  • 2 dl ananas krossad och väl avrunnen
  • 4 msk dill finhackad
  • 2 st äpplen finhackade
  • 2 msk Bostongurka
  • 1 förp frysta hallon elle färska
  • 2 st vaniljsocker
  • 4 dl vispgrädde
  • 1 halv chokladkaka
  • 7 sorters blommor på midsommarnatten för att sedan lägga under kudden för att drömma om Prinsen…..;-)

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.