Idag är det tisdag men från nästa vecka så kommer menyn på måndagar här på CEA. Denna veckas recept passar utmärkt i en lågkolhydratkost och fokus ligger på middagar
Jag tänkte bjuda Daniel, och min pappa och hans sambo på en riktigt härlig Farsdagmiddag. Jämtland ligger mig varmt om hjärtat och jag älskar verkligen alla matminnen jag har från min uppväxt
Temat för denna vecka är mina favoritrecept från några av de matbloggare som jag följer. Använd dem rak av eller plocka från dem och sätt ihop din egen veckomeny
Riktigt kul att de har blivit så populära och att få höra ifrån er att ni hittar nya favoriter. Jag har fått mail från några av er om att ni inte får menyerna innan helgen trots att ni är anmälda till min mail-lista
I veckan som gick testade vi en ekologisk vegetarisk matkasse från Mat & Ro. Men på sommaren är det inte lika kul om kassen kommer kl 15 och jag inte är hemma från jobbet förrän kl 18. Vitlök, som ingick i 3 av veckans 4 måltider, följde inte med. 4 middagar för 4 personer. 3middagar för 4 personer. 5 middagar för 4 personer. 3middagar för 4 personer. Middagsfrid Vegokasse 645 kr = 215 kr/dag. 3middagar för 4 personer. 3 av v. 4 middagar för. 3middagar för. 5 middagar för. 3middagar för. 3middagar för
Vår middag såg ut så här idagFrittata med baconfyllning6 ägg1 dl grädde1 pkt bacon100 g skinkaBroccoliMozarellaPersilladeChilikryddaSaltGör så härStek upp baconet och skinkan
Jag lagar själv ingen mat med asiatisk touch men jag är beredd att tänka om efter gårdagens middag. Första rätten jag valde att göra från Linas Matkasse var Limebakad torsk med citrongräs, koriander och kokosmjölk
Receptet kommer från den här kokboken jag har skrivit om förut. Vegansk mat äger ju. Det är enkelt, bra för både hälsa och miljö OCH det smakar hiskligt gott
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.