Stek färsen smuligi en stekpanna med smör. Smaka av med salt och peppar. Lägg tilllite mera jobb och tid och få denna jättegoda pastagratäng på middagsbordet
Jag tycker att det ska göras med äkta vaniljstång och vispgrädde och ha ett ganska tjockt lager medkaramelliserat socker högst upp som man knackar hål på med skeden
Vill ge er ett tips om en god och smidig efterrätt tillmiddagarna. Häll hallonsåsen i en sil över en bunke och pressa hallonen med en sked tills det bara är kärnorna kvar
Tillsätt nötter och ost, kör ytterligare ett tag tillsfinfördelat, smaka av med salt och peppar. Koka upp lättsaltat vatten, lägg ner grönkålsblad i det kokande vattnet ca en halv minut, lägg över i en skål mediskallt vatten ca en minut
Innanservering smular du över ett par pepparkakor och strösslar medlingon. Portionera ut i små skålar och ställ ini kylen tills det är dags att servera
Receptet till rotfruktsgratängen hittade jag på bloggen Livsnjutarnas gourmetkök och receptet på kikärtsbiffarna fanns iminsamling av spännande recept jag kopierat från kokböcker, men har tyvärr glömt vilkenvegetarisk kokbok just det här receptet kommer från
Igår blev det en jättegod köttfärspaj tillmiddag som vi åt tillsammansmed en sallad som bestod av fetaost, blandade salladssorter, körsbärstomater och rostade nötter
Tillsammansmed den här salladen där fänkålens söta lakritsmak dansar tango med de kryddigarädisorna och citronenfriskhet, så kan ni ju tänka er hur gott det blev
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.