Häll över kycklingen på ett fat. Krydda med grillkrydda och blanda om ordentligt. Guacamole. Gröp ur avokadoköttet och mixa samman med limeskal och saft, pressad vitlök och creme fraiche
Garnera med mandelspån och servera med ris, majs och ev majschips. Späd med lite vatten och låt dem eftersteka i ca 8 minuter. Vispa samman mjölblandningen med grädden, häll ner den i såsen och låt koka i ca 3 minuter. 4 kycklingfiléer
Medguacamole, finhackade grönsaker och gräddinkokt kycklingfilé. Eftersom kyckling är en sån sönderavlad och förstörd råvara så är kyckling lyxmat hemma hos oss eftersom vi endast nöjer oss med högsta kvalitet
Tanken är att man ska använda salladsbladen som tacos, men vill man så kan man förstås ta till kniv och gaffel, om man börjar tröttna på att ha sås rinnande längs handlederna… Galet gott är det i vilket fall som helst med dragen kyckling
I detta recept har jag fyllt dem medkyckling som bas men det går lika bra med köttfärs eller som min dotter gör med bara grönsaker och svamp istället för kött
Häll över kycklingen på ett fat. Krydda med grillkrydda och blanda om ordentligt. Guacamole. Blanda kyckling, kikärtor och hälften av den rivna osten och fördela i tortillabröden
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.