Meny vecka 46
Erka Perkas Kök
Erka Perkas Kök
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 700 g kokt potatis
  • 1 finhackad gul lök
  • 2 msk riven färsk ingefära
  • 1 grön chilipeppar
  • 1 liten knippa
  • hackad koriander
  • 3-4 msk olja
  • 2 tsk garam masala
  • 1 tsk spiskummin
  • 2 msk gula senapsfrön
  • 2 dl frysta
  • 1 rågad tsk salt
  • 3 msk vatten
  • 1 lök
  • 1 vtlöksklyfta
  • 1 morot
  • 1 röd paprika
  • 375 g kycklingfilé
  • 3 dl kycklingbuljong
  • 2 msk soja
  • 2 msk rödvinsvinäger
  • 2 msk mörk sirap
  • 1 liten burk skivad ananas
  • Servera med jasminris.Mozzarellafisk, 4 portioner
  • 800 g sej (jag brukar ta fryst)

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.