1/2 st Galia melon (snygga tärningar). 16 st Snygga skivor parmaskinka. 1100 gr Färskost med vitlök. 110 ml BalsamvinägerBlanda honungen med balsamvinäger och ställ in i kylen, lägg ut parmaskinkorna på en bänk och lägg i en klick färskost på varje, rulla ihop snyggt och dela dem snett på mitten. 1Lägg sedan ut ett snyggt salladsblad på en tallrik, dela upp melonen på tallrikarna och sedan kärnorna från granatäpplet. 1Lägg på parmarullarna och avsluta med att ringla balsamblandningen på toppen av allt
Skär melonen i klyftor och skrapa bort kärnorna. Rör i olivoljan och smaka av med salt och peppar. Dela auberginerna på längden och snitta dem lätt på ytan
med ett basilikablad eller eller något annat grönt om du har hemma (ej nödvändigt). Dela buffalomozzarellan i två delar (så att skärytan blir så stor som möjligt) och lägg upp delarna på varsin tallrik
Fyll botten av glassformarna och ställ i fysen medanmelonen stavmixas. Fyll glassformarna medmelon. Isglass med jordgubb och passionsfruktKiwiglass med mörk choklad
Dela melonenoch ta bort kärnorna. Skär bort skalet med en vass kniv och skär sedan köttet i bitar. Ringla över honungen och strö över saltet, blanda ordentligt
Vatten ochhonungsmelon i bitar, jag pressar lite limesaft över och det blir en god sallad. Ost-skinka -tomat -persilja och basilika-paprikapulver-salt och peppar
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.