Ja nu är jag ju gift med en pizzabagare också och det är jag väldans tacksam för, eftersom killarnas nya favorit är något så läskigt som pommespizza och det kan jag säga den pizzan är inget för känsliga magar
Ni minns väl hur vi gjorde puré av butternutsquash i förra veckan. Idag ska vi använda en del av purén och göra en söt och krämig pumparisotto till våra småkompisar
För en tid sedan lagade jag Creme Brulee, en av mina favorit efterrätter. små pavlova-botten. Vad är då bättre än att förbereda sig på våren och pavlova-säsongen med mini-marängbotten för pavlova
lite vatten om du tycker att purén blir för tjock. Ibland får jag jobba med min blogg i lugn och ro men oftast så har jag en nyfiken snart två-åring som gärna vill vara med
Kikärtor är en suverän proteinkälla för både stora och små. Jag har inte tidigare gett henne burkmat (förutom en och annan Ella’s Kitchen) och ville inte börja nu
För det mesta äter hon numera samma mat som jag och hennes pappa med vissa modifikationer. Om den inte känner för att äta eller ens smaka på något specifik så får man bara digga läget
rör då försiktigt så den kokta fisken inte faller i småbitar. Själv tror jag det är tarmfickor och dem kan man väl inte göra så mycket åt, förutom att tänka på vad man äter och stoppar i sig
Här hemma är det ingen som är speciellt förtjust i just de små fiskarna, men i smaken dock. Jag tycker den ska vara riktigt krämig och absolut inte flottig och smörig, stavarna ska vara handskurna och ansovisfiléerna får gärna ligga för sig själv i ett hörn
Och jag antar att jag kommer vara rätt slut när jag kommer hem, i alla fall såpass att jag förmodligen inte har någon större lust att ställa mig och laga en senare lunch
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.