Ört- och vitlöksstekt lamm med krossrostade potatisar och rotfrukter
Ört- ochvitlöksstekt lammstekca 1,2 kg lammstek benfri 0,5 kruka färsk timjan, plockad och grovt hackad 0,5 kruka färsk rosmarin, plockad och grovt hackad 0,5 kruka färsk persilja, plockad och grovt hackat 2 citroner, finrivet skal 2 klyftor vitlök, finhackadeolivolja salt svartpeppar, nymald. Salladssås1 romansallad 3 msk kapris 2 msk dijonsenap 1 kruka färsk basilika 0,5 kruka färsk persilja 1 klyfta vitlök 3 msk sherryvinäger 2 dl olivolja salt. Krossrostade potatisarochrotfrukter600 g potatis, skrubbad och delad 200 g morot, med skal och delade 200 g palsternacka, med skal och delade 0,5 dl olivolja 50 g smör salt
www.koket.se
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.