Nu blev jag alldeles varm i hjärtat. Min lillasyster Malin och hennes familj var här dagarna innan så hon hjälpte mig lite med endel förberedande, och så bjöd vi min bror och hans familj och då hjälpte de till lite också… det gäller att vara lite om sig och kring sig när man sitter i knipa
Höstensalla matradio-snack på Soundcloud. Anders verksamhet överlag, och framförallt de här pizzorna har varit en riktig ögonöppnare för mig när det kommer både vegansk fine dining (skitcoolt att någon driver det
Delavaniljstångenpålängden och skrapa ur vaniljfröna ner i gräddmjölken. En vaniljglass vispar du snabbt ihop med hjälp av dubbelvispen, sedan är det bara att fylla på med det du tycker är gott och vänta på att denskall frysa
Kavla ut degen till en lång rektangel och börja med remonsen, alltsåmandelmassefyllningen. Riv mandelmassan och rör ihop det med rumstempererat smör, strösocker och kanel tills det är en slät smet
Hur som helst så hoppas vi att ni får en fin helg, allihopa. vilket märktes när Anki var nere på stan efter jobbet för att handla lite goda bubblor till kvällens middag
Ställ kallten halvtimme. Hacka pistagenötterna och häll upp på ett fat. Smält den vita chokladen tillsammans med grädde försiktigt i vattenbad eller i mikrovågsugn
Låt sedan svalna pågaller med bakplåtspapperet kvar. Hoppas ni har en bra tisdagskväll. Dela äggulan ifrån vitan (spara äggulorna, av de gjorde jag glass)
Fyll på med vin och buljong så att allt är täckt med vätska. Dela rotfrukterna några gånger, bitarna kan vara ganska stora så att de lätt kan plockas upp ur grytan senare
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.