Låt spenaten tina i ett durkslag. Kavla ut degen tunt, som till kanelbullar, cirka 40 x 50 cm. Grädda därefter i ugnen 15-18 minuter och låt svalna på galler
Stek karrén i 30 minuter på 200 grader och sänk sedan till 175 grader och stek ytterligare 1-1,5 timmar. Innertemperaturen ska visa mellan 80-85 grader. 1 krm vit- eller svartpeppar
men - det går hur bra som helst att göra så, och resultatet blev alldeles strålande. Kanske är det inte så man "ska" göra - men det är så jag gör, och det fungerar för mig
bak och inspirationsblogg, bakblogg, cheesecake med räkor, jul, mat- och bakblogg, matblogg, midsommar, midsommarafton, midsommarlunch, midsommarmat, påsk, räkcheesecake, räkor, räktårta, systrarna m, systrarnam
Kristin Moelven, jägarinnan, kökschefen och ägarinnan till ett känt värdshus har bjudit mig med på älgjakt -Hon är ljus och mild som en skandinavisk sommarnatt, men när hösten kommer får Hon "mord" i blicken-
Men någon gång kan man nog undantagsvis få unna sig en nybakad bulle med ett glas kall mjölk. Receptet på bullarna kommer ursprungligen från matplatsen, men som "vanligt" har jag modifierat det lite
För att få luftighet, skippa knådningenJag har alltid hört att man måste knåda degen i minst tio minuter för att utveckla glutentrådarna och att brödet därigenom skulle få rätt konsistens
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.