Receptet florerar på internet med lite olika proportioner på ingredienserna. De flesta verkar komma ihåg fisksåsen från skolan, den man fick till fiskpinnar/fiskpanetter
Jag har även angett proportionerna av mjölerna i alla recepten per sats deg så att man inte måste blanda mjölmixen utan kan göra recepten ändå (se nedan)
Fonden innehåller visserligen lite salt, men ser man till proportionerna så är det minimalt. Skriv ut receptet/inlägget med eller utan bilder, klicka här (Print Friendly) 8 msk ströbröd
En klassiskt pytt-i-panna innehåller ju vanligtvis kött men denna rätt tycker jag går utmärkt att variera både med och utan kött och dessutom kan man testa olika kött, rotfrukter eller varför inte ost
Nu undrar du säkert över proportionerna, för detta resulterar i en minst sagt stabbig stuvning. Det finns få saker som får mig på så dåligt humör som när jag av olika skäl är tvungen att slänga mat
25-30st fina medjooldadlar kärnfria0,75-1 dl mjuk kokosolja1-1,5 dl raw kakaoDet beror lite på hur stora dadlarna är hur övriga proportioner blir så smaka av
En gång i veckan behöver du mata din surdeg enligt följande proportioner. . Så här efter jul- & nyårsfirandet verkar det som många slagit in på en hälsosammare bana
Jag fick nämligen frågan om jag kunde visa några bra exempel på frukostar som inte bara är fria från raffinerat socker utan även fria från frukt eller bär
Sojafärsen är ju smuligare och även blötare än köttfärs, för att inte tala om smaken som ju inte påminner alls om kött utan just bönor som det kommer ifrån
Läser man receptet nedan så kan man se att ättika-socker-vatten proportionerna inte är 1-2-3 och det beror på att jag använder 24% ättika och räknar man om till 12% så följer det proportionerna. Om man använder 12% ättika så skall man alltså ta 1 dl ättika, 2 dl socker och 3 dl vatten men med 24% blir proportionerna 0,5
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.