20 minuters arbete och sedan fick grytan puttra medan den oskalade potatisen kokade. Vår kosthållning har verkligen varit ganska påver den senaste tiden
Skala och skär potatisen i mindre bitar. Vänd fisken först i mjöl, sedan ägg och sist i ströbröd. När potatisen är färdigkokt, häll bort vattnet, vänd sedan ner potatisbitarna i stuvningen och rör om alltihop
Lägg på fisken ovanpå potatisen tillsammans med ägghacket,pepparrot och citronskal. Skär fisken i lite lagom stora bitar, öring eller torsk eller bara den fisk ni har
Enkel fiskgryta med potatis och curry. kastrullen stå kvar på plattanDela fisken i mindre bitar Lägg. 600 g fast potatis2 morötter1 gul lök1 vitlöksklyfta1 msk tomatpuré 2 tsk curry 8 dl vatten2 msk grönsaksfond300 g fisk, t ex torsk och lax100 g färska sockerärter. fisken bli färdig på eftervärmen i ungefär 10 minuter 600 g fast potatis. fisken bli färdig på eftervärmen i ungefär 10 minuter
Salt, vitpeppar, svartpeppar och så tog vi även lite fiskkrydda. Lägg fisken i en ungsform med salt och peppar med tomater i mitten och häll på blandningen du gjort
Potatisen. Svampen och fisken. Skala potatisen och dela i munsbitar, lägg direkt i grytan – OBS, den ska inte sköljas, potatisens stärkelse gör att stuvningen reder sig
Ingredienser Portioner. 4 4 portioner torskrygg (eller alaska pollock) 900 g fast potatis 1/2 dl tapenade soltorkade tomater 2 dl lätt crème fraiche franska örter 65 g medelhavsmix Att ha hemma 2 msk olivolja 1 tsk timjan salt svartpeppar Lägg till i inköpslistan
4 potatisar 2 fiskfileér 1 salladsblad salt peppar Skala potatisen med universal grönsaksskalare Skiva potatisen och lägg i undre delen av 101 MicroGourmet Lägg salladsbladet i övre delen och lägg fileérna på bladet Salta och peppra Fyll vatten i bottenskålen Kör i Micron i 16 minuter på full effekt Det blir super gott. 2 fiskfileér
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.