1 A
är gjort av en blandning av Cabernet sauvignon (71 %) och Shiraz (29 %). Med andra ord en klassisk down under blend här kännetecknad av Cabernet sauvignons struktur och finess kombinerad med den generösa varma fruktigheten från Shirazdruvan.
Rör ut gelatinet med lite av hallonblandningen och häll det i en fin stråle ner i resten. Ta upp gelatinbladen och smält dem på svag värme i en liten kastrull
Brantevikssillen är en populär sill och många hittar till bloggen i jakt på ett enkelt recept, byggd på färdig inläggningssill snarare än att köpa sillfiléer
Så härligt med allt älgkött som just nu finns tillgängligt. Jag hade turen att komma över ett fint innanlår och valde då att köra en saftig rostbiff med smak av vitlök, rosmarin och senap
Blanda smöret med persilja och riven vitlök. Bred på den utrullade pizzadegen. Ett enkelt och gott vitlöksbröd som tillbehör till te x grillat eller en god soppa
Häll gärna en grekisk dressing över salladen (ett pulver som finns att köpa i affär och som man blandar med olja och vatten) och låt salladen stå och dra i kylskåpet cirka en timme
Tillsätt sedan tillsammans med äggviteblandningen och efter det även zucchinin. Här kommer receptet på ett underbart gott, saftigt och framförallt kalorisnålt bröd
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.