Så jag slår till med en mazarinpaj igen. Tilläggas bör är att den glutenfria versionen inte på något sätt smakar annorlunda med den som bakas på vetemjöl
Riv marsipanen grovt och blanda med rörsocker. Väldigt gott med vaniljglass till kakan som är som bäst när den är helt nybakad, fortfarande lite ljummen
Börja med pajdeg. Börja med pajdeg. Provade ett nytt recept på rabarberpaj förra helgen. Mandelmassa i fyllningen och det blev jättegott som omväxling till de vanliga pajerna
Denna Mazarinpaj gjorde jag faktiskt i julas och det var riktigt, riktigt god vill jag minnas. Det var ett tag sedan jag bloggade med ett söt och gott recept, så här kommer det, lagom till Alla Hjärtans dag
Den här supergoda tryffeln gör jag varje år, den riktigt smälter i munnen. För att göra det lite enkelt brukar jag istället för att göra kulor och chokladdoppa, pensla choklad på tryffelkakan och sen skära i bitar, det är så mycket som ska chokladdoppas ändå
Finhacka chokladen. Blanda hallon, saft, grädde och socker i en kastrull och låt småkoka i 15 minuter. Sila blandningen och låt den koka ihop utan lock tills 1/2 dl vätska återstår
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.