Jag gillar ju Mazarineroch har i år lyckats hitta en ny god smak som verkligen passade mig. Hade tänkt göra citronmazariner men en liten spännande burk fångade min blick i affären häromdagen
Detta är en vaniljpannacotta som jag har toppat med "Bara Bär" Passerade MangoochHavtorn. Tanken hade varit att spritsa ett spindelnät i choklad och lägga i kylen, sedan lägga den över desserten med en liten plastspindel, men som sagt räckte inte riktigt tiden till
Ta en bra burk med lock. Först tänkte jag att jag skulle sockra upp den lite till tårtan, men mangon är så söt i sig så den vägde upp smakerna alldeles perfekt
Både incabären, havtornsjuicen, mangonoch papayan signalerar dessutom med sin härligt orangegula färg att de är fulla av karotenoider, som är livsviktiga för kroppen och immunförsvaret bland annat
Smaka av med salt, peppar och ev lite mer honung. Har som sagt blivit en del rabarber i år och då jag lessnat lite på både paj och saft så ville jag testa något nytt och sprang då på detta recept och bestämde mig för att testa
Torsk med het mangooch räkröra. Blanda limeskal, juice, chili och koriander med räkröran. Skär mango, avokado och nästan hela biten gurka i tärningar och lägg i en skål
Ni blandar helt enkelt mango chutney med röd currypasta, ljus soja och zest från lime. Det viktiga är att ni serverar quesadillasen tillsammans med er röd curry kryddade mango chutney vid sidan om också
Blanda saft och skal med apelsinjuice och kryddorna i en kastrull. Eftersom det är fredag idag kommer här ett tips på en riktigt god dessert som man faktiskt kan äta med gott samvete
Tärna mangon, är du osäker på hur du gör på bästa sätt så kolla på denna länk. Den här är bara SÅ god, helt klart min favorit just nu och jag kan äta den till allt
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.