Mattias rostade morotssoppa med dillkräm på surdegsbröd
MatHem
MatHem
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 1 st Gul lök
  • 600 g Vanliga morötter
  • 2 st Fänkål Färsk
  • 2 msk Olivolja
  • 1 L Vatten
  • 3 st Apelsin
  • 2 st Grönsaksbuljong
  • 2 tsk Fänkål Krydda
  • 1 dl Matlagningsgrädde Havre
  • 1 krm Salt Fint
  • 1 krm Svartpeppar Malen
  • 50 g Krasse
  • 380 g Vita Bönor Stora
  • 1 dl Soyayoghurt Naturell
  • 1 dl Dill - färsk
  • 1 tsk Sirap Agave
  • 0.5 st Citron
  • 1 krm Salt Fint
  • 1 krm Svartpeppar Malen
  • 400 g Lantbröd & Limpor

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.