Köttet är platt fyllningen påbörjad med skinka, mozzarella och (tyvärr) torkad basilika. Men om du skär med kniv igenom filén på längsen utifrån och in så kan det gå
Nedan får du ett recept på en god laxfilé medsoltorkadetomater, basilikaoch fetaost. Idag har jag varit ledig och började dagen med att äta en mysig hotellfrukost med min syster
Toppa med de strimlade soltorkadetomaterna, oliverna och örterna. Krydda med salt och peppar. Fungerar bra att servera ihop med en pastasallad eller till någon form av potatis
Bryn dem i smör en panna , krydda med salt, peppar och grillkrydda. I helgen när vi hade vänner på besök, bjöds det på marinerad fläskfilé och till köttet hade vi en potatisgratäng
Mixa kikärtor (avrunna) tillsammans medsoltorkadetomater. Men varför inte göra den lite roligare och tillsätta lite goda soltorkadetomateroch färsk basilika
Skär fläskytterfilen i skivor och krydda med salt, peppar och salvia och stek skivorna i smör/rapsolja tills de fått fin färg, ej för länge då blir de torra
Jag rörde ihop en kall vinegrette med färsk basilikaochsoltorkadetomater som jag vände runt pastan i och i kylen hade jag färdigstekt kyckling som jag vände ner
Och det var de sålänge man fyller de med mycket fyllning som jag gjorde. Jag tänkte att om de smakade okej utan kylskåpskyla i några timmar så är de perfekt att ha med som mellanmål
Toppa med riven parmesanost och lite extra basilika om du så önskar. Krydda kycklingfilén med paprika/tacokrydda och lite salt och svartpeppar (helst från kvarn)
salt och peppar. 250 g cocktailtomater. 1 dl soltorkadetomater, strimlade. 1 kruka basilika, bladen. 0,5 gul lök 250 g cocktailtomater 2 klyftor vitlök 300 g spaghetti 1 dl soltorkadetomater, strimlade 7 dl vatten salt och peppar 1 kruka basilika, bladen 2 dl parmesanost, riven
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.