Vi hade en riktigt trevlig matlagningsdag, mycket prat om vad vi tycker är bra mat hanns också med. Då kommer vi att servera en gulaschsoppa från min kokbok Långkok för LCHF ochPaleooch frökex med en färskoströra som finns med i Grillmat LCHF
Tomat- och pestoröra. helst en dag gammalt. Blanda ihop tomater och pesto till en röra. Lägg upp lite tomat- och pestoröra på varje brödskiva och servera genast
Blanda ketchupen medalla kryddor och gnid in i köttet. Täck med lock eller aluminiumfolie. Ute öste verkligen regnet ner, och då är det mysigt att krypa upp i soffan och höra hur det sprakar från brasan i kappa med smattrandet mot rutan
Häll av alltoch blanda ned med peston samt två matskedar av kokvattnet för en krämigare konsistens. Låt dem koka i saltat vatten tillsammans med potatisen som skurits i kuber samt Trofie Liguri
I en bunke lägger man i köttfärs, ägg, hackad persilja, mjölk, riven parmesan, ströbröd, saltoch peppar, försiktig medsalt då både skinka och ost är salta
Annars är allt bra, varm i kroppen , bra med energi, ingen huvudvärk, sover bra, inget speciellt sug alls efter socker, mycket mindre än vad det brukar vara
Den var dock den godaste jag ätit, perfekt mediumoch så mör att köttet bara faller sönder i gommen. Gillar att helsteka med benet kvar, det tillför en extra smakton på det hela och så tycker jag det blir saftigare kött
Låt er inte luras av den bleka bilden och kanske det låter inte mycket för världen med bara ingefära och honung som ingredienser men serverad iskall är den oemotståndlig
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.