Krämig matjessillsallad med brynt smör, kapris, ägg och päron 400 g matjessill [2 förpackingar] 100 g smör, brynt 1 kruka gräslök 1 rödlök 100 g kapris 1 päron 3 ägg, kokta 2 dl crème fraîche 1 dl majonnäs 1 msk vit balsamvinäger salt www.koket.se
Matjessillsallad 1. Skala äggen och dela dem i vitor och gulor. Finhacka vitor och gulor separat. 2. Dela potatisarna. Skär matjessillen i små bitar Tasteline
Matjessillsallad Låt sillen rinna av och dela den i stora bitar. Skala och skär potatis och rödbetor i skivor. Rör ihop alla ingredienserna till såsen Matklubben.nu
Matjessillsallad med Västerbottensostsås Skär potatisen i bitar. Skölj och slunga salladen torr. Lägg upp salladen på ett fat och lägg på potatis Hemmets Journal
Matjessillsallad 1. Bottna med sallatsblad på fyra tallrikar eller ett stort fat. Lägg på kall skivad potatis, äggklyftor, rödbetor i klyftor och rejält med matjessill uppskuren i bitar Tasteline
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.