Och nej, jag har inte färgat pannkakorna. Hetta upp olja och grädda pannkakorna på båda sidor. Låt smeten stanna innan du vänder pannkakorna så håller de ihop bättre
6 dl sojamjölk (eller vanlig komjölk)3 dl vetemjöl (eller dinkelmjöl)4 ägg1 tsk salt2 rivna morötter4 stora champinjoner2 dl quornbitarMargarin till stekningVispa 3 dl sojamjölk och vetemjölet till en slät smet
Fluffiga amerikanska pannkakor som smakar himmelskt gott. Servera dina pannkakor med önskat tillbehör. Inlägget Amerikanska pannkakor dök först upp på ZEINAS KITCHEN
Nu ska jag visa er hur jag gör goda pannkakor helt baserade på LCHF. • Låt inte smeten stå och svälla för länge, då kan pannkakorna bli väldigt tjocka och svårgräddade i mitten
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.