En given förrätt var då en klassisk räkcocktail medRhodeislandsås. Dagen efter blev det lite kylskåpsrensning, så då åt vi resterande sås till en fräsch räksalladmed avokado, spenat, haricotsverts, sparris, tomat, paprika, röd lök och kavringskrutonger
Ta ut kulor av melonköttet med ett kuljärn. Rhodes Island-dressing. Blanda risoni, räkor, melon, nektariner, gurka, tomat och svamp och lägg i en plastbunke med lock
Lägg de sedan i en matberedare tillsammans med resten av ingredienserna till en krämig sås. Addera vatten tills att du är nöjd med konsistensen på såsen
Man äter ju med ögat. Börja med att skala räkorna. Skölj salladen i iskallt vatten och låt den ligga och bli riktigt krispig en stund medans du gör dressigen
Ingredienser Portioner. 4 900 g potatis 250 g broccoli Torsk 2 ägg 1 dl rostad lök 1 dl ströbröd 1 dl vetemjöl 1/2 tsk salt 1 krm peppar ca 600 g torskfilé 1 msk smör eller margarin Sås 2 msk chilisås 2 dl crème fraiche 2 krm salt 1 krm peppar Till servering 2 tomater Lägg till i inköpslistan Stå inte vilsen i butiken igen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.