Matig höstgryta toppad med pepparrotsvisp
Samtal kring middagsbordet
Samtal kring middagsbordet
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 4 portioner
  • 1 kg högrev skuren i 3 cm bitar
  • 2 msk smör
  • 2 tsk flingsalt
  • 1 tsk grovmalen svartpeppar
  • 7½ dl buljong, gärna oxbuljong (från fond)
  • 250 g skalade steklökar eller delade pärllökar
  • 2 morötter i bitar
  • 200 g tärnad rotselleri
  • 2 skivade vitlöksklyftor
  • 1 liten knippe färsk timjan
  • 1 msk maizena, eventuellt
  • 2 dl crème fraiche
  • 1 dl finriven färsk pepparrot
  • ½ tsk salt
  • ½ tsk strösocker

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.