Börja med att krydda kycklingenmed salt och peppar och stek den i några matskedar olivolja. Hetta under tiden upp en grillpanna med lite olivolja penslat på den och rosta brödskivorna tills de fått fina ränder och en krispig yta och skiva gurkan och mozzarellan i skivor
Stek kycklingen på hög värme i en stekpanna med smör. Toppa med persilja. Strimla kycklingen. Strimla sockerärterna och lägg i tillsammans medkycklingen
Samma sak gör du medkycklingen fast jag struntade i att peppra den. Dessa serverade jag med Tortilla chips, salsa & gräddfil för att bryta av det hela lite
Koka upp vatten med buljongtärningarna. "Tärna" o skiva alla grönsaker o kycklingen. m mjuknar, men ändå är "al dente" (lite tuggmotstånd)Smaka av med kryddorna o strö till sist, innan servering, över färsk, klippt persilja
Späd med vattnet lite åt gången. Mina barn älskar kombinationen kyckling och curry och hur smidigt är det inte att kombinera dessa två i en pastagratäng
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.