Igår åt vi middag påStockholm fisk både för att det var vår bröllopsdag igår men också för att tacka min mans snälla mamma som har tagit hand om vår lilla katt i en vecka när vi har varit på Kreta
Vill ni läsa en annan trevlig, och framförallt rolig, recension av Flippin Burgers, tycker jag att ni ska klicka in er här på Jonas kompis matblogg Bacon - A love story, jag älskar hans träffsäkra beskrivning av klientelet som "skäggiga män i medieglasögon"
Lite glesare mellan recepten här på bloggen - kanske någon flitig läsare har registrerat. Ett inte så vanligt bär - i alla fall för mig - än mindre i bakningssammanhang
Nu är det ju dagen före julafton och därför blir det inte julmat i bloggen idag utan lite bilder från vårt besök påStockholm Tapas på kungsholmen i veckan
Där hittar du raw food-recept som passar bra till jul. Om du känner dig sugen på ovanstående bumsbollar så välkommen till Gryningen på Söder i Reservatet STHLM på fredag för då står jag där och serverar bumsbollar och vita mullbär och gojibär och annat gott från Holistic
En oerhört fin dag blev det här i Arvika - precis som förra gången. Det blev liksom lite extra trevligt kring kaffebordet när folk skulle välja frosting och diskuterade vilken färg som smakade bäst
E-post (måste anges) (Adressen lämnas aldrig ut). Blanda gräddfil, majonnäs, salt, peppar, gräslök och tabasco i en annan bytta…smaka av så du blir nöjd med smaken
Ta upp gelatinbladen och smält dem på svag värme i en liten kastrull. Sätt ugnen på 175°. Spänn fast bakplåtspapper i två runda formar med löstagbar kant, 24 cm i diameter
Underbar kaffe- och Kahluaglass. Jag kommer att fylla på med recept ända in i kaklet. Vispa alla ingredienser tillsammans tills mjuka toppar formas, och du har en härlig, caffe latte-färgad luftig blandning
Brantevikssillen är en populär sill och många hittar till bloggen i jakt på ett enkelt recept, byggd på färdig inläggningssill snarare än att köpa sillfiléer
2-3 msk bruna senapsfrö. 2-3 msk gula senapsfrö. 2-3 msk bruna senapsfrö. 2-3 msk gula senapsfrö. Så härligt med allt älgkött som just nu finns tillgängligt
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.