Materialare och ett misslyckande i Årets Kock
Det Godaste
Det Godaste
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 4 vildänder
  • 100 g körsbärsspån
  • 10 g Lapsang Schushong te
  • 10 g krossade enbär
  • olja för fritering
  • salt
  • peppar
  • 240 g kvitten (vanlig eller rosenkvitten kan ersättas med svenska päron, Clara Friis, om säsongen, sep-nov, gör att tillgången är begränsad)
  • 10 g socker
  • 10 g smör
  • 1 dl äpplejuice
  • 2 g backtimjan
  • 5 g färsk ingefära, skivad
  • 1 g stjärnanis
  • 2 g kanelstång
  • 0,25 g Sichuan
  • 0,25 g fänkålsfrö
  • äppelcidervinäger
  • Linser
  • 300 g Puylinser
  • 100 g andfond
  • 100 g rött vin, fylligt, oekat
  • 240 g rödkål
  • 60 g rödlök
  • 10 g Pommery grov senap
  • 100 g grädde 40%
  • kummin
  • muskot

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.