1/4 tum
• Bjud ej resande härsket smör eller illafarna ägg
2004 genom
en sammanslagning av de två välkända och tillförlitliga restaurangguiderna Gourmet
199 Bord
och Vägarnas Bästa, den förstnämnda gavs ut under
17 år
och den senare utkom första gången
1985. White
Guide är den enda heltäckande restaurangguiden i Sverige som utvärderar den svenska restaurangscenen med journalistisk integritet
700 restauranger
varav runt
570 får
en plats i guiden
2013 expanderade
White Guide sin bevakning till att också testa svenska caféer och utger nu en årlig guide där Sveriges 250-300 bästa caféer presenteras och bedöms utifrån kaffe- och bakverksutbud.
2014 utgavs
den första upplagan av White Guide Danmark där White Guides poängsystem för första gången applicerades på danska restauranger. I den första upplagan fanns 263 danska restauranger med.
Det går i perioder och oftast brukar matlagningsintresset öka när jag hittar spännande produkter. Jag är inne i en period då jag bara älskar att laga mat
Guldmjölk och gurkmejapasta från Ren & naturlig mat. Om du, liksom jag, uppskattar riktigt bra mat, missa då inte Jenny och Magnus Anderssons debut i kokboksvärlden
I veckan samlades vi ett gäng hungriga och nyfikna matbloggare i Kortedala för en afton med temat "land" där vi skulle välja ett land och laga matdärifrån
Vi köpte KRAV-märkt benmjöl som vi hade på och sedan dess har tomaterna sett bättre ut, nästa år ska vi blanda i lite av benmjölet i jorden från början
Ett fat med blandade godsaker, kex i olika utföranden och smaker, goda ostar, frukt och grönt och till sist olika charkuterier - vissa från GeMa-Livs och andra av märket Delize
Rensa grillad kyckling och skär i bitar. Blanda ihop cheme frache med chilisås och kryddor. 1/2 grillad kyckling 2 dl creme fraiche 1 dl chilisås kryddor som salt peppar och salladskrydda 2 bananer skivade. Lägg ner i en form och grädda i ugnen 30 minuter
Nu är ju förstås skillnaden i matkulturoch rätter stor i indiens olika regioner. Där hittar man färgrika maträtter tillagade med underbart goda kryddor
Tant Gul | Välkommen att titta in i min fotoblogg om mat och vin…
En skön helg hoppas vi nu att ni får, godaste matenoch drycken, avkoppling och andra trevligheter. För maten den var verkligen kanongod, måhända har det något att göra med att recepten kommer från ICA-buffé men vem är vi att uttala oss om det
Jag vet inte vad det är med mig och asiatisk mat, men det känns som om det är jag på något sätt. Det hade jag tänkt ändra på i helgen vilket visade sig bli svår då jag saknade diverse alger och kryddor, men vi fick ihop en trevlig middag ändå
Blanda mjöl, havregryn bakpulver, socker och salt i en bunke. Skär smöret i bitar och blanda ner det. Blanda ner havredryck eller mjölk och rör ihop till en deg, sluta när du kan kan forma till en deg
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.