Gratängen kan jag verkligen rekommendera för den var supergod. Sådär då har man fixat lite mat det blev en enkel gratäng med sötpotatis och en chorizokorv lagom precis för mig
Så skulle jag vilja ha det varje dag, men så kan det ju inte vara alltid ibland måstejag ju jobba. Älskar att vara hemma och ta emot dem när de kommer hem
Jag dricker alltid massor vatten till varje mål också. Måste bara äta och fota lite mer först. Jaghar plockat bort stora kolhydratkällorna så som pasta, potatis, ris och bröd och så äter jag mest grönsaker och lättare proteiner så som kyckling, fisk och kalkon
Det här en tomatsoppajag gör rätt så ofta, dels för att den är ljuvligt god men också för att den är så vansinnigt enkel att göra, med andra ord går den fort-fort att fixa
Hur motsägelsefullt det än kan låta, med tanke på matlagningens dominerande roll i mitt liv, så är det just införskaffandet av ny spis som fått stryka på foten till förmån för mer akuta angelägenheter
Och flera har frågat mig efter hur jag gör dessa. Det existerade tydligen bara i mitt huvud haha. P För exempel kan jag ta broccoli, blomkål, morot, sötpotatis, potatis, spenat och rödbeta
Örat värker, halsen svider, febervärken har visserligen gett med sig men jag är sååå tröööött. Skär ner paprika i mindre bitar och lägg i tillsammans med champinjoner + lite av spadet
Jaghar varit och matsurfathemma hos dessa två gulliga tjejer. Ni måste inte grilla köttet med det samma efter kokning, det händer att jag kokar en massa och fryser in
Tillsätt smör, hackadshalottenlök och stek en stund. Nu när skogarna dignar av svamp passar jag på att laga en lunchrätt från barndomen - fransk omelett med svampstuvning
Jag tittar sällan på matprogram i tv men läser regelbundet "Allt om mat" och en del kokböcker, men framför allt återvänder jagalltid till Julia Child som länge varit min mat-guru
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.